Post by flamtivjepalna on Mar 5, 2022 14:13:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
AS ae
Це дуже цікаво і займає вас
це хороша гра, насолоджуйтесь грою, дякую
Alto's Adventure Aksiyon runs
Покази та реклама після кожного рівня дратує.
Дуже гарна гра найкрасивіша гра
Відходи гри в світі, коли я бачу це
My Time Pasd
Айо Зіггі
Глюки в цих іграх... Я закінчив лише рівень 1, тепер я не знаю, що відбувається
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade jxqs
Гра досить проста, якщо ви можете виконувати багато завдань і звертати увагу на все, що готуєте, і на ваш поточний запас. Вже майже рік не відкривається новий ресторан. Я завершив останню можливу, і вона не дозволяє вам перегравати рівні, тому щоденні нагороди безглузді. Щоденні цілі нічого не враховують із чарівної кухні з загальним bs. Інакше ви не зможете досягти щоденних цілей, якщо ви завершили випущені рівні.
Непогано
Гра мандрівна, мені подобається, але я застряг і збираюся видалити, тому що я в італійському десерті... на рівні 19 духовка перестала працювати, і я не можу її зупинити, тому мої торти підгоріли, будь ласка, виправте це, допоможіть мені, як щоб зупинити це.
Мені подобається гра, але я хотів би оновити прилади швидше
Все йде нормально. Без збоїв, без нарікань.
Це чудова гра, на відміну від інших ігор, подібних до цієї, вона не дуже складна, мені подобається її легкість.
Дуже погане
Люблю це. Це минає мій час
Я люблю цю гру 👌👌😁😁😁
Насолоджуюсь цією грою, але трошки високою на прискорювачах!
Насолоджуюсь цією грою. Дуже весело. Справедливий і чесний.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade ptsf
Cooking Yummy-Restaurant Game Arked swgj
Дуже yyyyyyyy добре Дякую за ці ігри
Мені 55 років з артритом, і це дуже складно для мене. Все ще весело!
Люблю цю гру! Але чомусь далі не можу! Нічого нового з оновлення не помічаю. Я пройшов усі рівні. Хотілося б почати нове!
Весело і розслабляюче
Весело і викликає звикання. Не потрібно платити, щоб отримати задоволення
Я тільки почав грати і щойно потрапив до магазину морозива. Я насолоджувався цим дотепер. Кожен раз, коли я закінчую рівень і натискаю "Продовжити", гра закривається!! Це дуже засмучує, коли я дивлюся рекламу, щоб подвоїти свої монети, і вона закривається, а я не отримую подвоєні монети! Тепер це сталося на фургоні! Будь ласка, виправте це, інакше мені доведеться видалити
Мені дуже сподобалася ця гра, але вона починає ускладнюватися, і це може викликати у мене трохи занепокоєння 😟, оновлю пізніше..
Я лише в третьому ресторані, але поки що це моя улюблена кулінарна гра!! Я оновлю, якщо мені колись знадобиться. Будь ласка, продовжуйте так працювати!!
Я грав у кожну кулінарну гру. Це, безумовно, НАЙКРАЩИЙ онлайн. Обмежена реклама, чудова графіка та справді весело. Дякую!
Видалено після того, як я потрапив у 2-й ресторан... забагато реклами... завжди реклама після кожного рівня. Дякую!
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkada knaa
Виклик, але досяжний
Чудово та добавка 😁😃😀
Я люблю ❣️ ваші ігри, будь ласка, надішліть мені нову гру, я пройшов усі рівні
св
Гофу👹🤡🎃👽🔥😅👻☠️🎃🌈⛄🌈
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркадни exc