Post by flamtivjepalna on Mar 5, 2022 14:10:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
منهای دو ستاره برای سیستم وحشتناک pay2play. منهای یک ستاره به دلیل بسیار آسان بودن، گزینه "پیشرفته" را در میان گذاشت، و اگرچه سرگرم کننده بود و به خوبی با هنر دلنشینی همراه بود، اما به سرعت به پایان رسید و اکنون برای هر فصل جدیدی که می خواهم امتحان کنم، 3 ساعت منتظر مانده ام. اگر این بازی گزینههایی برای خرید مجموعههای کامل مانند بهترین بازیهای فرار وجود داشت، احتمالاً فکر میکردم. توصیه من اینه که زحمت ندهید با سیستم پرداخت حریصانه خود این بازی را خراب کردند.
بازی ها عالی هستند! بسیار جالب است، اما زمان انتظار برای فصل های بازی بسیار طولانی و بسیار گران است
کار کردن با برخی از سرنخها بسیار سخت است، اما حدس میزنم این چیزی است که ما این بازیها را برای آن بازی میکنیم، اما بله، در غیر این صورت این یک بازی است، من از این بازی لذت میبرم، من تازه شروع به انجام این بازی کردهام، بنابراین به زودی در مورد آن بیشتر به شما خواهم گفت.
من واقعاً این برنامه را دوست دارم، زیرا دارای چند بازی اختصاصی AE است. چیزی که امیدوارم تغییر کنند، سیستم دریافت کلید است. ای کاش شارژ مجدد کلیدها 3 ساعت طول نمی کشید و بیش از 2 کلید حداکثر مقدار شارژ شده بود. شاید آنها می توانند تماشای یک تبلیغ ویدیویی را برای شارژ مجدد کلید پیشنهاد دهند؟ من نمی دانم، این فقط ایده من است. وگرنه دوستش دارم
بازی عالیه!! تنها دلیلی که من 4 ستاره می دهم این است که با بازی هایی مانند این دوست دارم کاری را که انجام می دهم سریع به پایان برسانم. باعث می شود برای 1 کلید 3 ساعت صبر کنید. من می توانستم کلید بخرم اما دوست ندارم برای بازی ها پول خرج کنم، اگر مجبور نباشم. من فکر می کنم 3 ساعت کمی زیاد است اما این فقط نظر من است. می دانم که ساختن داستان زمان می برد، بنابراین آنقدرها هم برایم مهم نیست. بازم بازی عالی!! من آن را به عنوان یک بازی گذر زمان توصیه می کنم.
از نظر بصری دلپذیر و به اندازه کافی چالش برانگیز است. یکی از تنها بازیهای نقطه پازل و کلیک که در آن در واقع حل پازل است، نه اینکه بفهمیم کدام آیتم قفل کدام سینه را باز میکند. از نظر پازلی ممکن است حتی بهتر از بازی های دریاچه زنگ زده باشد.
شما باید برای سرنخها، ستارههای کوچکی که در بازی داده میشوند، ستاره بخرید و راهنمایی در هر زمان 5 ستاره بگیرید.
😍😍😍😍😍😙😙😙عالی عالی عالی
این کاملاً مورد علاقه من است. به دلیل فرار ماجراجویی شروع به علاقه مندی به بازی هایی از این دست کردم. من همیشه منتظر بازی های جدیدی هستم که می دهید ❤
من عاشق اسرار هستم، اما شما برای دادن ستاره های بیشتر در بازی و نکات بیشتر، جابجا می شوید
به عنوان یک فرد کور رنگ، برخی از پازل ها تقریبا غیرممکن هستند. دوست دارم برخی از ویژگیهای دسترسی را ببینیم
متاسفم اما این بازی را بسیار آزاردهنده دیدم. نکات تقریباً بی فایده است. رفتن از اتاقی به اتاق دیگر و دوباره برگشتن آن را کمی خسته کننده دیدم. فقط به این معنی است که باید به دور زدن در دایره ادامه دهید. بازی فقط برای من نیست متاسف
از تعداد زیادی ستاره برای راهنمایی استفاده می کند و از ستاره های کافی در بازی استفاده نمی کند
تا به حال از بازیها لذت بردهام، اما نمیگذارند از سطح سودوکو در Midnight Carnival عبور کنم، حتی اگر راهحل من درست باشد.. خیلی نزدیک به پایان!! باید امیلی را نجات داد...
عالیییییییییییهه
من عاشق بازیهای هایکو هستم و میدانم که شما همیشه این را میشنوید یا میخوانید، اما اکثر این پازلها معنی ندارند. فقط برای شما، زیرا آنها را توسعه داده اید، اما اگر هر از چند گاهی به راه حل ها نگاه نکنید، برای همیشه در یک پازل گیر خواهید کرد. من درک می کنم که آنها باید چالش برانگیز باشند، که چیز خوبی است، اما حالا بیایید اتصالات را فقط کمی قابل ربط تر کنید.
چه خبر از این بازی؟ من trap master را بازی می کنم و کد # را برای روشن کردن غرفه وارد کردم، اما کار نمی کند. اما روز دیگر کار کرد؟! و با وجود داشتن اتصال به اینترنت، به من اجازه نمی دهد فصل 2 را شروع کنم! یک نفر کمک کند! و امتیاز بهتری می دهم!
سنگهای مقدس بازی کرد و مشکل بزرگی با تکههای انتهای سطح 8 دارد، من 4 را جمعآوری میکنم، اما شما به 5 قطعه نیاز دارید. اجرای هر یک از بازی های دیگر حذف نصب شده است
بازی بدون استفاده از ستاره ها راهنمایی کافی نمی دهد
تمام ماجراهای فرار این سریال را بازی کردم، همه آنها را دوست داشتم اما این یکی را دوست نداشتم. وقتی فصل دیگر را تمام کردید باید هر فصل را دانلود کنید. من برنامه ریزی کرده بودم که آن را در طول پروازم بازی کنم اما البته نتوانستم. این قالب جدید هوشمند نیست. و خرابه های تاریک یک ظروف سرباز یا مسافر است! بطریها و سیگارهای ماسکها را روی ماسکها گذاشتم و چسبیدند و وقتی بالاخره توانستم آنها را از دهانشان بردارم، ناپدید شدند. حالا من بطری ندارم و نمی توانم آن را حل کنم.
من افسانه سنگ های مقدس را بازی کردم. آن را به اندازه کافی مناسب و معقول یافتم اما در مکان ها بسیار دشوار است و نکات بسیار گران هستند. هرچند سرگرم کننده بود نمی دانم ماجراجویی بعدی که بازی می کنم چگونه خواهد بود
بازی های هایکو همگی بسیار منحصر به فرد، فکر شده و چالش برانگیز هستند. اغلب اوقات از دیالوگ در بازی های پازل متنفرم. "فقط ساکت شو و از تلاش برای نویسنده شدن دست بردار!شاید بتوان گفت. اما هایکو راهی برای جذاب کردن داستان ها به جای اجباری دارد. شما بچه ها عالی کار می کنید!
همه چیز فوق العاده جالب است به جز پیدا کردن برخی نکات بسیار سخت است
فوق العاده
من عاشق داستان ها هستم، به خصوص کیت گری، اما محدودیت 2 کلید در هر 6 ساعت مسخره است. من میخواهم از داستانها لذت ببرم و مجبور نیستم هر 30 دقیقه به مدت 3 ساعت متوقف شوم تا 20 دقیقه دیگر بازی کنم.
Adventure Escape Mysteries Eventyr ahf
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است، فقط ای کاش برای به پایان رساندن یک داستان جدید پاداش بیشتری وجود داشت. شاید یک یا دو کلید؟ این سرگرم کننده است و وقتی یک بازی را تمام کردم می خواهم به بازی دیگری بپرم. با این حال پازل های بزرگ!
خیلی عالیه کاش بازم ساخته بشه
معماهای خوبی برای حل کردن هستند، اما سرنخ ها بسیار کوچک هستند و نمی توانید آنها را بزرگتر کنید. دلیل اینکه من به آن 2 ستاره داده ام یا می تواند 4 ستاره باشد
سیستم کلیدی مسخره است. ترجیح می دهید به قبل برگردید، جایی که برای ادامه کار نیازی به انتظار یا پرداخت نیست. چه چیزی تغییر کرد که به نظر شما باید این کار را انجام دهیم. من میتوانم خیلی سریع دورها را بچرخانم و برخورد با دیوار انتظار بدتر است. بازی آنقدر مسخره کوتاه است که خندهدار است. به محض اینکه از غرفه امنیت هوای محفظه فرار می کنید، شریک زندگی شما فرار می کند تا شاهدان را بیاورد و... همین. نه اشاره ای، نه راهی برای پیشرفت. این حدود 20 دقیقه ارزش گیم پلی دارد.
Home Design: House Decor Makeover Hjernegymnastik sqeq
تا اینجای کار، بازی بسیار چالش برانگیز است، توجه من را حفظ کرده است و میخواهم ببینم که چه چیزی در مرحله بعد است! پازل ها آنقدر سخت نیستند که روزها گیر کرده باشید، اما آنقدر سخت هستند که مجبور شوید گاهی از یک اشاره استفاده کنید. گرافیک و موسیقی هر دو دلپذیر هستند و کتاب ها و جاهای خالی زیادی برای کشف وجود دارد. تا الان با هیچ مشکلی مواجه نشده ام اما خیلی زود وارد بازی شده ام. من این بازی را توصیه می کنم، اگر یک چالش خوب دوست دارید! هرچه جلوتر می روم، می بینم که آیا هنوز هم شایسته 5 ستاره است یا خیر! موفق باشید!
خیلی خوبه فقط کلید برای مراحل و بازی های دیگه حتما باید بخرید
اینها عالی هستند هزاران داستان جداگانه در برنامه بسیاری از پازل ها بدون احمق بودن چالش برانگیز هستند (بعضی از آنها مزخرف هستند) اما همه بازی ها تا کنون سرگرم کننده بوده اند. تبلیغات خیلی بد نیستند، بین باز کردن قفل فصلها 3 ساعت صبر میکنید، مگر اینکه قفلهای باز شده را بخرید یا بتوانید تبلیغات تماشا کنید، اما محدودیتی وجود دارد. به طور کلی واقعا سرگرم کننده است اگرچه من به جای خرید نکات از یک راهنما استفاده کرده ام (متاسفم از توسعه دهندگان). اگر به بازی های ماجراجویی پازل علاقه دارید، این کیفیت شگفت انگیز برای دانلود رایگان است.
از Trapmaker 1 لذت بردم، اگرچه، در تلفن من، برخی از جزئیات در گرافیک به سختی قابل مشاهده بود. مشتاقانه منتظر Trapmaker 2 هستم. از زمانی که اولین نقد خود را وارد کردم، برخی از بازیهای دیگر این مجموعه را بازی کردهام و از گنجاندن پازلهایی با محدودیت زمانی ناامید و عصبانی شدهام. در بیشتر موارد من مجبور شده ام از آنها صرف نظر کنم تا بتوانم پیشرفت کنم و این نسبتاً گران شده است.
با اختلاف بهترین در نوع خود. Loved Painted World، امیدوارم داستانهای عجیبتری مانند آن بسازید!
واقعاً خوب است، به خصوص که رایگان است. داستان های بسیار متفاوتی برای انجام داستان های جالب و متنوع وجود دارد. موارد اضافه شده فقط 1 در بین سطوح هستند، بنابراین در بازی دخالت نکنید. ستاره 1 را از دست دادم زیرا چند پازل یک اشکال جزئی داشتند و من باید چندین بار پازل را کامل کنم تا بتواند راه حل من را بپذیرد (مخصوصاً در تاج نفرین شده)
من تا 3 ساعت به بازی علاقه داشتم و به من اجازه نمی داد وارد مرحله بعدی شوم مگر اینکه کلیدهای بیشتری خریداری کنم. بنابراین، بله، این یک حذف آسان بود، زیرا تعداد زیادی بازی پازل دیگر وجود دارد که برای بازی هزینه ای از شما دریافت نمی کنند.
اخیراً اضافهها واقعاً آزاردهنده بودهاند، نمیتوانم آنها را ببندم و برخی اوقات مجبور میشوم برنامه را برای چند بار ببندم تا بتوانم بازی را شروع کنم.
بدون خرج کردن پول نمی توان بازی کرد. به منظور دریافت دستورالعمل برای پازل، شما باید "ستاره" خرج کنید. اگر از یک پازل بگذرید، قیمت آن 15 ستاره است. Stars برای 5.99 هزینه داشت. 30 دقیقه بعد از این بازی، من از ستاره خارج شدم. دردسر بیشتر از ارزش آن، و خسته کننده
بازی را با پول زیاد دوست دارم باید نکات رایگان داشته باشد که باید به تنهایی بفهمم یا از کمبود بودجه خارج شوم
عالی حتما نصب کنید
این بازی فوق العاده است و بازی بسیار خوبی است حل پازل را نیز بدون هیچ گونه هدر دادن اشاره
من در اتاق فرار هستم و این به رفع خارش کمک می کند. این یک کتابخانه از هزاران بازی فرار/ماجراجویی مختلف است. من نمی دانم که آنها سطح مهارت را برای بازی های مختلف چگونه رتبه بندی می کنند. من معماهای پیچیدهتری را در یک بازی با رتبه «مبتدی» نسبت به بازی متوسطی که اکنون انجام میدهم دیدم.
سرگرم کننده، و به اندازه کافی منصفانه با تبلیغات. اصلا دخل و تصرف نیست
عالی و گاهی سخت. جمع آوری ستاره های کافی برای یک اشاره بسیار سخت است. چند روزی بود که چند تا از معماها را حل می کردم.
این بازی برای کسانی که به دنبال سرگرمی هستند نیست. من به معنای واقعی کلمه مجبور بودم تبلیغات بیشتری نسبت به اینکه بتوانم بازی کنم تماشا کنم. عقب می افتد و مهم نیست که شما در حال بازی مبتدی یا پیشرفته هستید، نمی توانید بدون خرج کردن پول پیشرفت کنید... تبلیغات یا خرج کردن پول، اما نه طراحان حریص!