Post by flamtivjepalna on Mar 5, 2022 14:03:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game 2022 version ▞▞▞
Cats & Soup - Cute idle Game Simulation zrr
Umetniški slog je zelo srčkan, vendar v tej igri ni drugega kot gledanje oglasov. Glejte oglase, da dobite vsakodnevne dragulje, skrinje s časovnim zaporedjem, darila, izboljšave itd. Igranje je tako minimalno in traja večno, da dobite karkoli, razen če ste pripravljeni gledati na desetine oglasov. Razumem, da igre potrebujejo oglase, da zaslužijo denar, toda tukaj se zdi bolj kot brezplačna aplikacija, osredotočena na pridobivanje prihodkov od oglasov, kot pa kot zabava.
Za dokončanje nalog ste prisiljeni gledati oglase. Dobite samo 200 diamantov in jih nikakor ne morete zaslužiti, skrinja pa jih posebej zahteva 300, da jo odprete.
Dal sem mu 5 zvezdic, vendar ga odstranim z 2 zvezdicama, ker se je že pokvaril. Še naprej kuham in denar ne bo dosegel mojega cilja. Kar naprej prodajam hrano in nič se ne zgodi. Ideja je simpatična, vendar je zagotovo polna hroščev
Vaba za oglase in mikro transakcije. Luštno je, dokler ne ugotoviš, da te vsak drugi klik pripelje do nečesa in zahteva, da nekaj plačaš ali si ogledaš oglas. Ne hvala požrešen pos
90 % igre je samo klikanje na oglase, tako da je proces hitrejši. Ni zelo zabavno
Zelo srčkano, vendar je zaradi kmetije oglasov s skoraj 5-minutnimi oglasi na določenih točkah neznosno
To je neverjetno očarljiva igra. Ni veliko za početi, vendar sta slog in animacije dobro narejeni in srčkani. Nezmožnost zares izbrati ali pospešiti, kaj narediti, zaklenjenost v določenem napredovanju nadgradnje, nenehno oglaševanje majhnih donosov in zmedena menjava valut (resno, kaj je s kovanci a, b, c itd.?) nekako pokvarijo izkušnjo a a. bit. Dobro za nekakšen set in pozabi na igro. Vsake toliko časa pridite in preverite, kako so vaše mačke. Toda poleg tega tukaj ni veliko drugega.
Ta igra mi je bila všeč, dokler nisem opravil nakupa v aplikaciji in nikoli nisem prejel izdelka. Poskušal sem stopiti v stik z vsemi e-poštnimi naslovi, navedenimi na zavihku za poročanje o težavah, in to so bile mrtve povezave. Nimam druge možnosti, kot da oporekam bremenitvi pri svoji banki in menim, da je to prevara.
Pozdravljeni, pred kratkim sem si vzel nekaj tednov premora iz igre in zdaj nenehno piše nestabilna internetna povezava. Razdelek z novicami in dogodki ne prikazuje nobenega besedila. Ne morem odpreti skrinje za oblačila brezplačno in ne morem zahtevati brezplačnih draguljev. Časovnik vedno šteje do naslednjega dne, kot da sem že vse zahteval. Tudi moj dnevni izziv ostaja zaključen, čeprav se je začel nov dan. Je to znana težava? Poleg tega vaš e-poštni naslov za podporo ne obstaja in vrne sporočilo o napaki.
Je bila sprva precej zabavna igra, s katero bi lahko izgubljali čas, a je od takrat postala oglasna nočna mora. Ne govorim, da so se oglasi povečali, vendar se je kakovost oglasov zagotovo zmanjšala. V oglasu ne bom kliknil ničesar, razen da ga zaprem, potem ko sem gledal zahtevano količino časa.
To je igra tukaj. Tako prijetno je in tako me veseli. Seveda, stvari za plačljivim zidom. Seveda, zaradi tega vedno znova gledate iste oglase. To je pričakovati od nedejavne mobilne igre. Kot nekoga, ki je zelo zaposlen in zelo zaskrbljen, me ta igra omili že samo enkrat ali dvakrat na dan. Zadovoljen sem, da ne kupim ničesar in samo odložim telefon med oglasi. Hvala za seratonin cats & juha! Pravzaprav najmanj nadležna inkrementalna igra, ki sem jo kdaj igral. Zelo ljubko. Zdi se, da so cene za nekatere dodatke, kot je dodaten odjavljen prostor za shranjevanje, visoke, vendar po mojem mnenju niso potrebne. Precej enostavno je napredovati skozi korake z le malo sedenja in klikanja. Oglasi običajno niso tako slabi, čeprav je veliko težje igrati, ne da bi tako ali drugače prešli skozi. Slabo se počutim, ko kličem nadomestne mačke. Všeč mi je!
Slišal sem, da se je veliko ljudi pritoževalo nad oglasi, vendar oglase morate gledati le, če nekaj želite. Noben oglas se nikoli ne prikaže nepričakovano. Ta igra je odlična in veliko napak je popravljenih. Obožujem to igro in jo resnično priporočam! Tako srčkano je!
Količina oglasov, ki sem jih videl v tej aplikaciji, ni prav nič sproščujoča. Koliko oglasov želite Najmanj prikažite 1 oglas in dovolite 15 minut predvajanja, ne da bi morali prikazati še enega. Pomislite, da je samo na višji ravni z oglasi.
Moj napredek je kar izginil. Po vseh oglasih, ki sem jih gledal, je razočaranje.
Odlična igra pravzaprav je le napaka pri gold u ali kaj podobnega. Zdi se, da ne morem ustvariti zlata brez povezave? Resnično, kaj se je zgodilo, tudi ne morem pritisniti gumba za hrošče na zavihku za podporo, tako da ja
Simpatična... Ampak... To so samo oglasi. Kot umetniški slog in mačke, vendar je samo gledanje oglasov. Odpreti skrinjo? Poglej oglas.
Gatos y sopa Simulación peh
Obstaja nekaj slovničnih napak, sicer pa z juho ne morete zgrešiti.
zaenkrat je vse v redu, samo oglas je predolg cca 30 sekund.. upam da v prihodnje obiščemo še kakšnega mačjega tovariša bo super, bodo ocene spet, za ocene ❤️
To je zelo lep simulator oglasov. Igral sem jo morda 8 ur in zdaj me sili, da gledam oglase več kot dejansko igram igro. Razumem, da mora vsak plačati račune in da se lahko bolj cenijo, vendar obstaja omejitev. Vklopim igro, najprej pogledam oglas. Ulovite ribo - poglejte oglas. Odprta skrinja z zakladom? Uganite - oglas si MORAŠ ogledati. Tudi cene, ki jih morate plačati v resnični trgovini, so popolnoma osupljive. 20 £ za perma 3-urni zaslužek brez povezave. Ne hvala
Prosimo, spremenite ribji rng. Imam 100% vašo igro & imajo samo 5 vrst rib. Naj bodo višje stopnje za napredovanje ali kaj podobnega. Žalostni časi
Popolna mobilna igra imo. Preprosto, zabavno in lepo.
Gatos y sopa Simulación bnjn
Ta igra je bila do zdaj res zabavna in pomirjujoča. Umetnost je beryt srčkana in vsa splošna ideja je briljantna. Toda eden nadležen wxperiencet, ki sem ga imel, je bila velika blokada v igranju med pridobivanjem prve koruze in pridobivanjem cvetličnega vrta. S tem se ukvarjam že 5 dni in res se ne zdi, da dobim količino kovancev, kot bi morala biti glede na čas, v katerem sem igral igro. Začne me dolgočasiti in izgubim občutek, da se nečesa veselim.
Ta igra je tako srčkana in zabavna za igranje! V igri je toliko za početi in toliko ljubkih mačk za igranje! Ljudem priporočam, da prenesejo to aplikacijo
Vse je bilo v redu, dokler nedavna posodobitev ni povzročila, da je aplikacija nenadoma od nikoder predvajala naključno oglasno skladbo (običajno po ogledu oglasa) in se ne bo ustavila, dokler ne izklopite igre. Zelo moteče, zelo moteče, odstranjeno, dokler ni popravljeno
Simpatična igra z nevsiljivimi oglasi, vendar nima nobene vsebine, razen oblačenja mačk in zaslužka zlata z gledanjem serije oglasov, le da se odjavim in ponovim naslednji dan. Mislim, da bi bila igra bolj zanimiva in zabavna, če bi imel v mislih cilj.
sprva je bilo zelo sproščujoče, potem pa, ko končaš celotno stopnjo, postane dolgočasno in lahko več kupuješ objekte, upam samo, da boš dodal nekaj novega, da ljudem nikoli ne bo dolgčas
Prekleto, to so vse reklame in afk. Nekaj teh ocen se mi je zdelo neprijetno, vendar je denar. Preprosto pustite ljudem, da igrajo preklete razvijalce iger. Pravzaprav ni niti afk, napredujete le, če uporabljate in gledate oglase za bitcoine.
To mi je tako všeč, da sem mislil, da imam telefon z motnjami, da bi se preveč motil, da bi ga igral, vendar deluje zelo gladko
Simpatična in sproščujoča, vendar postane dolgočasno čakati, da se čez nekaj časa izboljšam, užival sem v oblačenju mačk
ZA hitro napredovanje v tej igri MORATE GLEDATI OGLASE. OBDOBJE. vendar pa JE ART STYLE, koncept in celoten občutek igre ZELO LEP. daj igralcu privzeto VEČ ZLATA, namesto da bi moral biti ODVISN OD OGLASOV.
Super ljubka in sproščujoča japonska igra. Tone možnosti prilagajanja. vendar bi bilo lepše, če ne bi bilo dodatkov
Užival v igri, ampak nekako se igra zamrzne moj telefon in igra obramba je bila poškodovana. Zdaj pa samo stucked vedno pri nakladanju. Obnovitev varnostne kopije ni storil ničesar. UPDATE: zopet in fiksna. Igra rešiti ne bi smeli poškodovana in povrnitev avtomatično naj dela. Prvič srečanje te vrste izdaje tako fustrating.
je tako luštna igra in kolikor sem videl, so edini oglasi, ki jih imajo, neobvezni, ne vsiljujejo vam jih
Odlična ideja, slaba izvedba. Porabil sem vse svoje dragulje in igra je obstala na skrinji z zakladom. Torej je to popolnoma trik. srčkano.
Lahko bi bila tako lepa igra. Toda v tej igri ne morete storiti ničesar brez gledanja oglasov ali plačila. Takoooo dolgočasno je! Kje je eben pont za igranje, če edina stvar, ki jo počneš, je gledanje oglasov.
Super ljubka umetniška dela in animacija ter odličen koncept igre, vendar je bilo skoraj nemogoče narediti karkoli po odklepanju nekaj objektov, ne da bi si ogledali tono oglasov ali P2P.
Gatos y sopa Simulación bnjn
Ta "igra" skoraj nima napredovanja ali optimizacije. Obstaja zato, da gledate oglas za oglasom. Obstaja 1000 boljših iger v prostem teku, preskočite to
Odlična igra😺 vsem jo priporočam😺🐈🐈🐉💮🌷🌵
Zasvojenost, vendar se je enostavno znebiti, tako da ne boste preveč odvisni od tega. Super je luštno in glasba je sproščujoča. Všeč mi je, kako jih lahko oblečeš in imajo lahko svoje v sobici.
Vizualno izgleda neverjetno, glasba je odlična, a igranje je popolnoma golo.
to je res zabavna igra. sploh me niso motili oglasi.. do nedavnega.. oglasi so se spremenili v bolj moteče oglase.. nekateri nimajo niti "x" za izhod.. imel sem da znova zaženem igro, ker ne morem zapustiti zaslona z oglasi.. prejšnje oglase je lažje zapustiti
Pregled je bil enkrat izbrisan: igra ima odlično umetnost in glasbo/zvoke, 2 zvezdici. Igranje? Imate igro ribolova in igro žerjava; igre z žerjavi nikoli ne lajšajo stresa, ampak se igra oglašuje kot ena. Preostanek časa gledate, kako mačke pripravljajo hrano. Hrana za koga? Ni zgodbe/zapleta, ki bi se ujemal z ničemer, zato imate vse, kar imate, so mačke, ki brez razloga pripravljajo hrano sredi gozda. Preostanek časa gledaš oglase, saj te igra »prisiljuje« s stalnimi obvestili.
Moonlight Game Streaming Развлечения ycqr
Izgleda odlično, vendar me boli glava zaradi količine oglasov in oznak obvestil.
Včasih mi je bila ta igra všeč, vendar od posodobitve 1.8.0 ne morem izključiti "X" iz oglasov, ko jih je konec, zdaj pa moram zapreti in znova odpreti igro, razen če želim prenesti oglaševano igro - ne Brez dvojnikov, brez kreditov za ogled oglasa, nič. Pisal sem v podporo, a ker se nikoli ne oglasim, ne pričakujem veliko. Popravite to prosim! Kako se lahko premaknete naprej in dokončate vsakodnevna opravila? Ne moreš 😠
Po določeni točki aplikacija samo sporoči nestabilno omrežno povezavo, da prepreči pridobitev predhodne nove posodobitve.
Super luštna igra! Odštete zvezdice, saj večina nalog zahteva gledanje oglasov, vendar se igra samo zruši, ko to poskušam narediti