Post by flamtivjepalna on Mar 5, 2022 13:51:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченне золото ▞▞▞
▞▞▞ SuperStar THE BOYZ 2022 version ▞▞▞
найкраща гра!!
вибачте, чи можете ви виправити це🙏🏻...ви знаєте, що минуло 5 тижнів, я не можу відкрити після оновлення sstbz до цих пір він все ще застряг, дуже різниться для входу, а також не можу отримати жодної винагороди
Будь ласка, виправте цю програму🙏
tbz найкращий 🤪
Будь ласка, зосередьтесь на цьому питанні!!!! Коли грати в гру, розділ завантаження занадто довгий, занадто повільний для завершення. Ви за серйозне? Це просто завантаження розділу, лол, чому це займає багато часу. Я хочу грати в гру, щоб не витрачати час на очікування розділу завантаження. Я ДУЖЕ НЕНАВИЖУ ЦЮ ПРОБЛЕМУ!!. Тому будь-ласка!!! провести аукціон щодо цієї проблеми
Я з усіх сил намагаюся оновити гру, будь ласка, виправте це.. але більшість гри дуже гарна
ще не грав, але все одно поставив 5 зірок 🤩👍
Люблю гру!!!!
чому я маю встановлювати його кілька разів? як і спочатку, я можу грати в гру! немає проблем. але наступного дня я прийшов грати, але коли я відкрив програму, нічого не було. я автоматично повернувся на головний екран.
Soap Cutting - Satisfying ASMR سیمولیشن akg
хороший додаток. люблю хлопчика, але додаток займає так багато місця.
дуже добре і весело грати 👍🏻👍🏻
Я міг би переносити регулярні оновлення раз на тиждень, але це більше 2-3 рази або навіть більше оновлень. Будь ласка, виправте цю помилку і не оновлюйте її, як кожного дня, коли я відкривав цю програму, її потрібно було оновлювати.
Він взагалі не завантажується..
SuperStar THE BOYZ Muusika avcw
5 зірок хлопцю!!!
SuperStar THE BOYZ Muusika avcw
Чому ця програма завжди виганяє мене з програм... Будь ласка, виправте це... Це проблема в моєму телефоні чи в програмах?
Це хороша гра!!! Він має щотижневі оновлення пісень, тому не буде нудно грати ті самі пісні, але я впевнений, що це ніколи не буде нудно, тому що ПІСНІ BOYZ НАЙКРАЩІ!! розважайтеся, деобіс граючи в гру!!. А також ви також зможете дізнатися, хто з учасників boyz грає!!(подивившись на логотип виконавця ¿ знаю, як це описати)
Я навіть не можу ввійти протягом 2 днів після останнього оновлення. Завдяки цьому я пропускаю 2 щоденні перевірки входу, і я б’юся об заклад, що не отримаю жодної компенсації. Такий божевільний
Я ЛЮБЛЮ JU HAKNYEON SOOOO MUUCCCHHHH
він завжди завантажується та зупиняється, коли становить 99, наприклад, я намагався цілий день і все ще не працює, тому я перевстановлю цю річ, будь ласка, виправте вашу програму
Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ, ЦЕ ДІЙСЬКО Звикає (РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ДЛЯ DEOBIS) Я дуже сподіваюся, що ви скоро поставите інші пісні! Велике спасибі за створення цієї гри, нарешті~!!! (PS. Граю в це вже майже тиждень, і мені це подобається~!!!🥳💗🎮🤩)
SuperStar THE BOYZ מוזיקה wvy
Це дійсно весело
Завантажив його, але він застряг на чорному екрані
так спокійно і мені весело
Стен хлопець
KENAPA LU NYURUH RESTART MULU SIH??? GUE TUH MAU MAIN!!!!!
я люблю додаток!! Це весело, але розчаровує, лол
Дуже люблю це
З усіх ігор, у які я грав, sstbz найвеселіша! Це виявляє в мені конкурентоспроможну людину. Грати з іншими The B's і THE BOYZ так приємно. Якби я міг оцінити цю гру на 10 зірок, я б точно поставив
пройшло три дні, а я досі не можу відкрити свою суперзірку. я пропустив три щоденні нагороди та шанси завершити події, і єдина відповідь, яку ми отримали у Twitter, — це знайти стабільний зв’язок? є багато людей, які стикаються з такою ж проблемою, і я чув, що у superstar sm теж така сама проблема, тому я не думаю, що це через наше зв’язок. будь ласка, виправте це, що буде дуже вдячний.
Я думаю, що це дуже гарна програма, і грати в неї так весело!
5 star na kaagad basta the boyz HAHAHHAA
SuperStar THE BOYZ Music cxy
SuperStar THE BOYZ מוזיקה wvy