Post by otdemorico on Feb 28, 2022 9:41:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirajte več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
Počutim se, kot da igram proti botom 🙁
Če ne želite oglasov, je to igra za vas
lepo
Lepa igra, vendar ima veliko dodatkov
Bot igra, še vedno ne morem izklopiti podatkov, da bi se izognil oglasim..😤
Všeč mi je tvoja igra, vendar je nekaj napak, kot je, zakaj ne morem dobiti več kovancev, njihov edini 10 20 Ne vem, kaj naj storim, vendar mi je vseeno všeč tvoja igra, cenim tvoje trdo delo
Ta igra je neverjetna. Z oglasi lahko spremenim ime in kožo. Oglasov ni veliko. Izzivi niso pretežki.
Dajem ji oceno 4 4 zvezdice 💫💫💫💫, ker obstaja nova igra, imenovana: don't get Smashed my a meater. kdaj pa kdaj zmagam
Vse igre kopirajo druge ''nahi maro muje maro'' ye koi mazak nhi he no online multiplayer In ads iritedind pls to fix it
Igra je bila res dobra. Vendar ni možnosti povabiti prijateljev in čeprav sem našel nekaj napak. Prosimo, izboljšajte to in bodite igra s 5 zvezdicami
Catch Tiles Magic Piano Game Musiikki acf
To je 4, ker je takoj po igrah veliko dodatkov, sicer je dobro, vendar mi tudi ni všeč, da je bil eden od mojih dodatkov zelo neprimeren, sicer je še vedno dober
Titti fall fantje
to je zelo slaba igra
#t Slaba igra in slaba igra.
Prosim vstavite zemljevid jajc
Ta igra je dobra, vendar se ne more igrati s prijatelji😔
Ta igra si zasluži 5*, vendar sem ji dal 4*, ker ima veliko oglasov vsako igro, kasneje pa se prikaže dolg oglas, vendar še vedno tako naprej.
najslabša igra vseh 1/4 zvezdic
Najslabša igra, ki sem jo igral
To je igra zelo lepa, všeč mi je in liki so tako ljubki kot dino.. Dajem ji 4 zvezdice, ker si morate ogledati oglase, preden se vrnete v meni, vendar mi je všeč ta igra, saj je super in to je ljubka igra, ki sem jo kdaj igral..
Ta igra je tako kul kot jesenski fantje, vendar vedno padem najprej desno, nato levo, kdor me pride brcniti, potem padem, dal sem 4 zvezdice
Odlična igra, vendar naj bo večigralska z wifijem in dostopno točko, da se lahko igramo s prijatelji
Sploh ne vem, za kaj je ta igra ali kaj je, ampak ja
ta igra je dobra (5 zvezdic) za tiste, ki ne vedo za stumble guys, ja, to je igra z imenom stumble guys, priporočam, da jo poskusite. prosim, poskusite, ko bo brezplačno
Lepo, a veliko oglasov :/
smeti igra moraš igrati zelo okroglo grozno igro
Stumble Guys Brezplačna CH
Ta igra ne more namestiti te igre. Še vedno ne deluje, ampak peding...
Hb
To je bila zelo lepa igra. Oglasov je bilo zelo malo, vendar imajo nekateri ljudje tudi zaradi tega težave, tako da lahko izklopite mobilne podatke in potem brez oglasov 😉. Tako lepa igra, zanimiva 👏.
Fall.io - Race of Dino Gündəlik tfng
ini macam wkwkwk
To je zelo zabavno
Ta igra je super, ta igra je neverjetna, vendar to ni igra brez povezave, zato se moji telefonski podatki prekinejo
Popolnoma neumna igra, obtičal sem v tistem sea see nekako tekmi in izgubil zaradi te neumne igre, ki me ni uspela ubiti in mi pustiti, da grem čez tisto morsko videlo
Je to na spletu?
Fall.io - Race of Dino Εύκολα sap
Tako hudo je, da ti želim dati 0, a to ni mogoče, zato ti dajem 1
Fall.io - Race of Dino Casual qkk