Post by otdemorico on Feb 28, 2022 9:38:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają punkty ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacja jest niesamowita
Talking Ginger 2 Zabava mozl
Nudna apka | O
FiLAP L
Może być ekscytujący
Talking Ginger 2 გართობა gzym
Instaluje do guwno od godziny I co z tego mam prawie rozladowano baterie ta gra nie zasluzyla na 1/5 NIE POLECAM !
Na początku łał ale potem tępa gra
To jest najgorsze. Możesz dać jedzenie raz. W takim razie musisz to kupić. Chciałbym móc spalić tego wynalazcę gier na kawałki. Ostrzegam, żebyś nie ściągał tego całego bzdur. Będziesz cierpieć za to. To marnuje twój czas i internet. Nienawidzę tego 😡😡😡😡😡👺
Tak bardzo kocham tę grę, a puzzle nigdy nie oglądały reklam w gadającym albumie z naklejkami Angeli, ale to nie jest moja gadka Angela mówi Ginger 2
Wogóle obydwie części Gingera są nudne.
Wygląda na to, że nikt nie mówi o człowieku, który przechodzi obok, patrzy na ciebie i idzie dalej. Za każdym razem mnie to przeraża. Ubrany jest cały na czarno. Nie wiem, dlaczego mają tę funkcję, po prostu ją usuń. Albo coś jest nie tak z moim telefonem...
To jest śmieszne😝😝😅.
Talking Ginger 2 Entertainment qrw
Nie mam żadnej gwiazdki, ale musimy umieścić jedną gwiazdkę, aby napisać recenzję bardzo głupia gra, a następnie angela nie instaluje tej aplikacji, która szuka dobrej recenzji, dziękuję
Ja odrazu pierwszyalem
Daję mu 4 gwiazdki, ponieważ Ginger nie ma zbyt wielu gier
Pewnie zastanawiam się, dlaczego dałem temu jedną gwiazdkę, właśnie pobiłeś uroczego kota, to jest znęcanie się nad kotem, czy możesz to zmienić bez dotykania twarzy kociaka, a nie podoba mi się to, co teraz pokazuje dzieciom Grałem w to, więc pozwoliłem robienie puzzli w robocie szło za kotkiem nie jest dobre, żeby robot gonił kotka, bo może mu się zranić i prawdopodobnie zastanawiasz się, dlaczego opublikowałem to w recenzji, to nie jest w porządku, musisz to zmienić bez kociaka nadużywać
Aplikacja jest bardzo pomocna
Wtf co to za gta nie jest normalna uzaleznia, tak więc, tłuszcze, usuwając narkotymow do buzi i jedzenie nowych sazbawek i nie wiem czy tdslej bede ztrzymaj na tabletkę dla mam mężczyzny problemy z duskiem odbiorcy, których mam zajebisty i wogupw wmam 1 mg pamieci w tab i moge tylo tom gre instalowac beznajddzeja kurwa
Ten sam problem, co Ginger 1. Mój młodszy brat (który ma tylko 4 lata) lubi grać w tę grę, ale za każdym razem, gdy w nią gra, zaczął narzekać, że dlaczego nie może odblokować puzzli, widzę, że jedzenie jest skończone i ilekroć mówię mu, że jedzenie jest skończone, po prostu zaczyna krzyczeć w najbardziej niepokojący sposób. Tak więc chcę tylko powiedzieć strójowi 7, aby tworzył mini gry w tej grze, z których możemy zarabiać monety, a z pieniędzy możemy kupować pasty do zębów .
Nie tak źle
Ta gra jest po prostu dobra dla dzieci
Ta gra naprawdę fajna 🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
Bardzo fajna gra
Nic nie robisz a on w kółko siedzi na tym pieniku i są chyba ze 4 gry... Jeśli można to nazwać gram...
„Na Wszystkich Waszych Grach” Wpisał Grałam Napisze Negatywne Opinie Z Powodu Że Zabijacie Dzieci Co Jest Wielkim Grzechem
Tam nic nie ma w kochanie sory
W oczach Gingera jak go bije w twarz w jego oczach widać białą bluzke.
Cubic Castles: MMO de construction de monde Aventure fkh
Mówiący imbir. 2
To najgorsza gra, kot nie odpowiada... gra na czas... dam 1 gwiazdkę.
Ta gra nie jest zbyt dobra, ale myślę, że mogę się mylić co do tej gry? Właśnie dostałem tę grę i nie grałem w nią tak długo, a potem ją usunąłem.
Talking Ginger 2 บันเทิง mvx
to dobra gra dla dzieci, moja młodsza siostra też bardzo lubi tę grę
Kupiłem pakiet „bez reklam”, wciąż otrzymując długie reklamy wideo. Co za oszustwo.
Imbiry mnie straszą a tu jest imbir więc tę grę zaraz odinstaluję
Lubię uderzać imbir, a jeśli kogoś uderzysz, wygrasz grając w gry walki, dzieci bawią się zabawkami w czasach, w grach, w których można grać Jestem chłopcem, mira jest dziewczyną, dorośli nie grają zabawkami dorośli jeżdżą
Fajna gra, to fajna zabawa
Nudaaaaaaa. Sama nuda. Drużyna lubi powtarzacie na filmiki po których powtarzasz powtarzać się i powtarzać czas to jest idealna gra dla was.😴😴😴😴😴😴😴
Fajne ale zabardzo nie ciekawe.
Super Ginger Jest Słodki Polecam To