Post by otdemorico on Feb 28, 2022 9:32:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig This! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig This! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό περισσότερα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Dig This! 2022 version ▞▞▞
Dig This! Geduldsspiele lsua
Είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά τα επίπεδα αρχίζουν να γίνονται δυσάρεστα καθώς προχωράτε. Οι θαυμαστές θα παγώσουν το τηλέφωνό μου και μπορείτε να κάνετε την ίδια σωστή κίνηση 50 φορές πριν σας περάσουν. Θα πληρώσω για να λύσω και η ίδια κίνηση έγινε μέχρι εκείνο το σημείο που δεν λειτούργησε. Κάτι που μου λέει λιγότερη στρατηγική και περισσότερη τύχη. Ή έχουν πολλές προσπάθειες προτού να σας το δώσουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βαρέθηκα τόσο γρήγορα. Διορθώστε τα σφάλματα στο παιχνίδι!
Το παιχνίδι χρησιμοποιεί το μυαλό σας και πρέπει να συγκεντρωθείτε, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Καθώς εμπλέκεστε σε αυτό, οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση και ο μόνος τρόπος για να τις αφαιρέσετε είναι μόνο μια έκδοση χωρίς διαφημίσεις, κάτι που δεν θα κάνω ποτέ!
ID:stratos.rebus. Category:Puzzle · Category:Puzzle. Updated:2013-11-05. Version:1.7 · Updated:2013-11-05. Version:1.7 · Version:1.7 · Requires:Android 4
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι το επίπεδο 10, όταν άρχισε να επαναλαμβάνει τα επίπεδα. Btw, αν θέλετε να επανεκκινήσετε ένα επίπεδο και να μην δείτε διαφημίσεις, μην πατήσετε επανεκκίνηση, πατήστε το κουμπί δίπλα, το κουμπί αγοράς λύσεων και μετά το X out. Α, και παραλίγο να ξεχάσω, ο Έπσταϊν δεν αυτοκτόνησε.
Οι υπερ-παρεμβατικές διαφημίσεις μετά από κάθε. μονόκλινο. στροφή. με ανάγκασαν να το απεγκαταστήσω κατά γενική αρχή. Δυστυχώς, επίσης, καθώς το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό που πραγματικά μπορεί να το είχα πληρώσει αν δεν με εξόργιζε και δεν με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Θα πρότεινα στον προγραμματιστή να αναζητήσει τον νόμο της μείωσης των αποδόσεων και να σκεφτεί πώς θα μπορούσε να ισχύει για την υπερφόρτωση αυτού που θα μπορούσε να είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι σε σημείο που σκοτώνει όλη τη διασκέδαση και αποκλείει τους πιθανούς αγοραστές.
Διαφημίσεις παντού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ WAZOO!!! Πραγματικά πιστεύουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι όλα αυτά, 3 $ για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις! Είναι διασκεδαστικό, πραγματικά διασκεδαστικό. Έπρεπε λοιπόν να συμπεριλάβω ένα δεύτερο αστέρι. Αλλά αρκετές διαφημίσεις που δεν έπαιρνε μια τρίτη. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφημίσεις, αλλά ΔΑΜΟΣ. Σιγά το διάολο!
Σε πολλές φρικτές διαφημίσεις, αφαιρεί από το υποτιθέμενο απολαυστικό παιχνίδι. Δεν θα συνιστούσα την εγκατάσταση εάν θέλετε να χαλαρώσετε και να βρείτε τη λύση. Οι διαφημίσεις είναι επαναλαμβανόμενες και σας εξοργίζουν. Το θεωρώ ότι υποτίθεται ότι είναι χωρίς άγχος. Δεν είναι. Διαγραφή εφαρμογής. Χρειάζεται δουλειά για να κρατήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων.
Διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού. Θέλει συνέχεια να επιστρέψεις για περισσότερα. Το επίπεδο 30-8 είναι φυσικά αδύνατο. Μπορεί να λυθεί, αλλά η κίτρινη μπάλα αναπηδά με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά. Άλλα επίπεδα είχαν αυτές τις μικρές δυσλειτουργίες καλά. Μερικές φορές η μπάλα είναι σφιχτή, άλλες φορές είναι σταθερή.â
Arist scratch , hoe , or dig up , seek out , dis- fitted for drawing up or upwards , App : Rnet . ... ιος , ή , -Ι . 3. to waste , ταυage , destroy , Χen ...
Ενοχλητικός. Οι διαφημίσεις είναι πάρα πολύ σε αυτό κυριολεκτικά μετά από 2 επανεκκινήσεις, λαμβάνω μια διαφήμιση Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κερδίσετε χρήματα από τις διαφημίσεις, αλλά αυτό είναι γελοίο, αφού παραλείψετε τόσες πολλές διαφημίσεις, είναι σαν να μπορείτε να έχετε μόνο 2 $ χωρίς διαφημίσεις. στο πρόσωπό μου θα δεχτώ ευχαρίστως 2 διαφημίσεις κάθε, όπως 5 επανεκκινήσεις, αλλά το ποσό που μου δίνετε με κάνει να μην θέλω να παίξω.
Dig This! თავსატეხი opx
Πάρα πάρα πάρα πολύ καλό , για ανθρώπους με μυαλό.....🤣🤣🤣
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Τόσες που δυσκολεύεσαι να παίξεις.
Dig This! 퍼즐 wzf
Το 1 αστέρι είναι για τις αδιάκοπες διαφημίσεις. Μην μπείτε στον κόπο να πληρώσετε για καμία διαφήμιση, εξακολουθείτε να κατακλύζεστε από αυτές όπως πριν. Η πληρωμή είναι απαράδεκτη. Απλά αγνοήστε τους και μην πληρώσετε τίποτα. Απενεργοποιήστε τον ήχο και περιμένετε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αξίζει καλύτερη βαθμολογία, αλλά αυτοί οι προγραμματιστές μπορούν να την τηρήσουν. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό παρά την απληστία των δημιουργών.
Είναι αρκετά εύκολο (όχι άλυτο) και διασκεδαστικό. Έχω παίξει αρκετές φορές, όπως στην επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Ωστόσο, και αυτό έχει συμβεί κάθε φορά, μετά από ένα ορισμένο επίπεδο, το παιχνίδι χαλάει και ό,τι και να κάνω δείχνει μόνο μια μαύρη οθόνη. Αυτό συνέβη κάθε φορά που εγκατέστησα το παιχνίδι. Κρίμα γιατί μου αρέσει πολύ να το παίζω.
Dig This! Quebra-cabeça okg
Το παιχνίδι μας τόσο γεμάτο με διαφημίσεις είναι αξιολύπητο κάθε δέκα δευτερόλεπτα που εμφανίζεται μια διαφήμιση που δεν αξίζει καν το παιχνίδι. Τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα για να ξεκινήσετε. Δεν κουράζω πια τον χρόνο μου. Λυπάμαι αλλά δεν αφήνω τον χρόνο ή την προσπάθειά μου για αυτό. Οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές.
Μου αρέσει πολύ η πτυχή του παζλ του παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Ξέρω ότι πρέπει να παρακολουθήσετε μερικές διαφημίσεις για να είστε ελεύθεροι να παίζετε, αλλά εμφανίζονται κάθε λίγες στροφές. Ακόμα κι αν επαναλαμβάνετε ή επανεκκινείτε ένα επίπεδο πριν τελειώσετε, θα εμφανιστεί ένα. Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν κάνετε επανεκκίνηση μόνο και μόνο επειδή το δάχτυλό σας δεν κατάφερε να κάνει το σκάψιμο αρκετά σωστά. Δεν νομίζω ότι μου αρέσει αρκετά να πληρώνω για την κατάργηση διαφημίσεων, καθώς έχω ήδη παρόμοιες εφαρμογές.
Το να μην προσφέρεις μια νέα ιδέα ακόμη και μια φορά το μήνα είναι αξιολύπητο. Αδηφάγος κομπίνα.
**ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ...ΣΚΡΑΣΕΙ ξανά ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΚΕΙ!! ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! πολύ εθιστικό...ΠΑΡΑΚΑΛΩ διορθώστε το για να μην παγώνει όλη την ώρα, τότε θα του δώσω 5 αστέρια🌟
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Σε μια άλλη σημείωση: "..θα κυκλοφορήσει σύντομα" που σημαίνει ότι αυτή η ενημέρωση ΔΕΝ έχει τα δύο νέα επίπεδα, σωστά; Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μπερδεμένη γραφή και να μην είστε πιο σαφείς σχετικά με το τι υπάρχει στην ενημέρωση; (τρία αστέρια για την έλλειψη διαφάνειας στην περιγραφή της ενημέρωσης) (παρακαλώ δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαφάνεια) (λογοπαίγνιο)
Το πρόβλημα προέκυψε όταν έφτασα αρκετά μακριά στο παιχνίδι και παρατήρησα ότι δεν υπήρχαν πια "συμβουλές" ή τρόποι για να τις κερδίσω. Δεν υπήρχαν πολλά σε όλο το παιχνίδι για να ξεκινήσω με νομίζω ότι χρησιμοποίησα 3. Λοιπόν, επειδή δεν μπορείτε να τα κερδίσετε, πρέπει να τα αγοράσετε. Το πρόβλημα δεν είναι η αγορά αντικειμένων εντός εφαρμογής, είναι επειδή κατάλαβα το επίπεδο χωρίς να χρειάζομαι την υπόδειξη, Ωστόσο, το παιχνίδι δεν μπορεί να νικηθεί χωρίς να ΑΓΟΡΑΖΩ την υπόδειξη.
Πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση (έως 30 δευτερόλεπτα) μετά από κάθε επίπεδο ή όταν επαναλαμβάνετε ένα επίπεδο για 3η συνεχόμενη φορά. Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά όχι πολύ προκλητικό. Το Sudoku είναι πιο προκλητικό και διασκεδαστικό από αυτό. Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει $3 για να είναι χωρίς διαφημίσεις. Με απασχολούσε όσο έτρωγα το μεσημεριανό μου, αλλά το διέγραψα αφού τελείωσα, μισώ τις συνεχόμενες διαφημίσεις.
Κάθε ένα λεπτό και μια διαφήμιση
Πολύ απλά επίπεδα, αυτή η εφαρμογή είναι απλώς μια αγελάδα μετρητών για τον προγραμματιστή! Απλώς προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα διαφημιστικά παιχνίδια που αναγκάζεστε να παίξετε χωρίς εύκολο τρόπο να τα κλείσετε για να επιστρέψετε στην προσπάθεια να παίξετε το παιχνίδι που σκοπεύατε να παίξετε με όλα τα μαλλιά σας ακόμα στο κεφάλι σας. Επιτέλους, επιστρέψτε στο παιχνίδι και χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να ξεπεράσετε το επίπεδο παρά να βγείτε από τη διαφήμιση! Ωχ, άλλη μια BS εξαναγκαστική διαφήμιση γεωργίας εσόδων από έναν άπληστο προγραμματιστή! Τέλεια, τώρα είμαι φαλακρός
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό. Σίγουρα μια πρόκληση. Δεν μπορώ να το βάλω κάτω. Αλλά οι προσθήκες είναι πολύ, πολύ ενοχλητικές. Έρχονται πολύ γρήγορα. Επιτρέψτε μου να κάνω 3 ή 4 πριν δω μια προσθήκη. Γιατί θα με κάνει να το ΑΠΟΣΠΑΣΩ.
Προσοχή!! Αυτή είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στο AD. Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε διαφημίσεις, τότε αυτό είναι για εσάς. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις και μετά παίζοντας παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό όταν παίζετε. Θα έδινε 5 αστέρια αν καταργούσαν το 1/2 των διαφημίσεων.
κολλάς
Game: Dig It Up:... - ICOM - Hellenic National Committee
Rise of the Kings Strategie ysyo
Δεν το είχα εγκαταστήσει αρκετά για να δω πόσο καλό θα μπορούσε να είναι. Έπαιξα περίπου 30 επίπεδα. Παίζετε μια μικρή οθόνη και μετά πρέπει να περιμένετε για μια διαφήμιση. Μπέρδεμα και επαναφορά της οθόνης; Περιμένετε για διαφήμιση. 2,99 $ για να τα αφαιρέσετε. Οχι ευχαριστώ. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να σας ενοχλεί με διαφημίσεις.
Citrix Workspace app 21.4.0 for Android - Seriösa dejtingsidor ...
Εθιστικό, ωστόσο ΠΟΛΥ πάρα πολλές διαφημίσεις. Σε σημείο εκνευριστικό. Κάθε προσπάθεια σας αναγκάζει να περιμένετε μέχρι τη διαφήμιση. Τα περισσότερα είναι 15 δευτερολέπτων, άλλα 30 και 60 δευτερόλεπτα. Ας πούμε ότι χρειάζεται 4 προσπάθειες, έχετε παρακολουθήσει 5 προσθήκες, π.χ. πρέπει επίσης να εξασφαλίσετε μια προσθήκη μεταξύ των επιπέδων. Με αυτές τις πολλές διαφημίσεις θα πρέπει να κερδίσετε πόντους για τις συμβουλές! Το κουμπί Πίσω δεν σας βοηθά πλέον να παρακάμψετε ή να παρακάμψετε τη διαφήμιση. Εξαιρετικό παιχνίδι λογικής, ομαλός έλεγχος. Απεγκαταστάθηκε π.Χ. υπερφόρτωσης διαφημίσεων.
Πάρα πολλές διαφημίσεις! Το βασικό μου τηλέφωνο δεν μπορεί να τρέξει αποτελεσματικά αυτό το παιχνίδι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, στα επίπεδα που αντιμετώπισα προβλήματα στο παιχνίδι, γεγονός που καθιστά το ταμπλό εντελώς αδύνατο. Τα βίντεο επίλυσης δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό από την πραγματικότητα στο παιχνίδι μου. Έχω στείλει email στον προγραμματιστή μερικές φορές, αλλά καμία απάντηση ή θεραπεία. Μου αρέσει να ολοκληρώνω τα πράγματα 100% πριν προχωρήσω και αυτό καθιστά αδύνατο να το κάνω. Το υπέροχο παιχνίδι χρειάζεται απλώς να διορθωθούν κάποια σφάλματα.
Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Ωστόσο... Αυτό που δεν σου λένε ΠΡΙΝ πληρώσεις είναι ότι μετά βίας υπάρχουν επίπεδα. Με τον καιρό να φθείρεσαι και να χορταίνεις από το ΜΠΑΡΑΖ των διαφημίσεων... Σας προσφέρεται να τις εξαλείψετε πληρώνοντας 3 δολάρια. Μόλις πλήρωσα, μπόρεσα να παίξω μόνο 40 ακόμη επίπεδα και μετά το παιχνίδι τελείωσε. Κυκλοφορούν νέο περιεχόμενο, αλλά με ταχύτητα μόνο 20 επιπέδων κάθε 13 ημέρες; Απίστευτα αργή παράδοση περιεχομένου για πελάτες που πληρώνουν. Αγοραστή πρόσεχε. Απλά ασχοληθείτε με τις διαφημίσεις.
A Greek-English lexicon - Page 116 - Google Books Result