(iOS) Attack the Block: Shoot\u0027em Up cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων
Feb 28, 2022 9:11:52 GMT -5
Post by otdemorico on Feb 28, 2022 9:11:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Attack the Block: Shoot\u0027em Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Attack the Block: Shoot\u0027em Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Attack the Block: Shoot\u0027em Up 2022 version ▞▞▞
διαγραφή αυτού του παιχνιδιού. δεν μπόρεσα να περάσω ένα επίπεδο εδώ και μήνες ΚΑΙ συνεχίζει να καταρρέει. μην σπαταλάς το χρόνο σου.
ωραίο παιχνίδι ωραία επίπεδα. Η αποστολή "στο παιχνίδι πάρε 7 φορές μέγιστο hp" δεν λειτουργεί ποτέ δεν μετράει ούτε 1 φορά. μπορείς να το φτιάξεις ?
Μου αρέσει, αλλά τα χειριστήρια πρέπει να είναι πιο ευαίσθητα
Attack the Block: Shoot'em Up 아케이드 lxks
Η διαφήμιση μετά από κάθε θάνατο είναι γελοία
Attack the Block: Shoot'em Up Arcade xza
Πολύ δύσκολο παιχνίδι... Τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολα σε μόλις 25 επίπεδα. Κάντε μια επιλογή εάν δεν ξεπερνάτε το επίπεδο πληρώστε χρήματα και περάσετε το σκληρό επίπεδο...
Χρειάζεται ενημέρωση για τα πλοία
Κάποτε μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα το διαγράφω μετά την τελευταία ενημέρωση. Επιτρέπετε τον τρόπο σε πολλές προσθήκες που τώρα αναγκάζομαι να παρακολουθήσω, παρόλο που το μόνο που ήθελα ήταν να προσπαθήσω ξανά, αλλά επειδή επέλεξα να μην δω την προσθήκη διπλών χρημάτων, αποφασίσατε να με αναγκάσετε να δω μια προσθήκη όταν το έκανα t επιλέγουν και χωρίς ανταμοιβή. Έχετε γίνει πολύ πεινασμένοι για χρήματα και η εφαρμογή σας υποφέρει από την απληστία σας. Γνωρίζω ότι τα νέα γραφικά δεν αξίζουν την ενημέρωση, αν δεν είχα ενημερώσει, τουλάχιστον οι ανόητες υποχρεωτικές προσθήκες σας δεν θα διέκοπταν το παιχνίδι μου και δεν θα απεγκαταστούσα και δεν θα σας έδινα τρομερή βαθμολογία.
Γύρω στην αποστολή 10 περίπου, αν αγοράσατε το ακόντιο πριν από τότε, το κύριο μενού γίνεται με λάθη και δεν μπορεί να παίξει. Απεγκατέστησα το παιχνίδι και μετά το επανεγκατέστησα για να προσπαθήσω να διορθώσω το πρόβλημα. Αναγκάστηκε να ξαναρχίσει, και κανένας ακοντιστής. Προσπάθησα ξανά και το ίδιο.
μια μεγάλη σπατάλη χρόνου, και επίσης απλή στον έλεγχο αλλά και καλή καμπύλη εύκολης εκμάθησης
Δεν θα με αφήσει να παίξω το παιχνίδι ξαφνικά από τις 15 Νοεμβρίου. Το πλοίο εξαφανίστηκε, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Διορθώστε το το συντομότερο, καθώς αυτό είναι ένα καλό εθιστικό παιχνίδι.
μόλις πάτησε το επίπεδο 50. το παιχνίδι αρχίζει να παρουσιάζει σφάλματα εδώ. έλαβα μια ειδοποίηση ότι ήμουν ανάμεσα στο 0,01 τοις εκατό των παικτών που ξεπέρασαν το επίπεδο. Μόλις κερδίσω ένα αφεντικό, ο χρόνος συνεχίζεται και οι ανταμοιβές παγώνουν στο 0 για όλα. Δεν μπορώ να συνεχίσω με κανέναν τρόπο. για να προχωρήσω πρέπει να ξαναρχίσω το παιχνίδι. το επίπεδο μπόνους ήταν πολύ ωραίο όμως. Θα ήθελα να προστεθούν περισσότερα επίπεδα μπόνους, ίσως λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.
Υπέροχη "άμελη" διασκέδαση για να περάσει λίγος χρόνος. Η αναβάθμιση του πλοίου σας είναι πολύ καλός τρόπος για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.
Το πλοίο «Σμήνος» είναι σκουπίδια. Γιατί αναγκαζόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε; Τι θα λέγατε για μερικές επιλογές για πλοία καθώς ανεβαίνουμε επίπεδο; Διορθώστε το και θα βαθμολογήσω υψηλότερα, μέχρι τότε 2 αστέρια Max.
Καλό μέχρι το επίπεδο 33. Σε αυτό το σημείο τα επίπεδα είναι αδύνατο να νικηθούν ακόμη και με ένα πλήρως αναβαθμισμένο πλοίο. Το επόμενο διαθέσιμο πλοίο είναι 10 $ για ξεκλείδωμα που είναι αυτό που χρειάζεται για να περάσει το επίπεδο. Καλά όσο κράτησε...
δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα σε όλο το παιχνίδι
😑😑😑😑
κολλημένος στην αποστολή 33. προκαλείτε μόνο πολύ μικρή ζημιά στο αφεντικό. φαίνεται ότι θέλουν να ξοδέψετε χρήματα για να ξεκλειδώσετε το επόμενο θωρηκτό.
Καλό, αλλά PTW, γιατί να αγνοήσετε τις ανταμοιβές για την ολοκλήρωση των προκλήσεων; Μόλις ξεπεράσετε το επίπεδο 30, ο χρυσός 1k δεν βοηθάει πολύ. Ειδικά για σύγκρουση με εχθρούς 50 φορές. Διορθώστε παρακαλώ!
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό! η ατελείωτη λειτουργία δεν λειτουργεί. η ατελείωτη λειτουργία εξακολουθεί να μην λειτουργεί
εντάξει όχι πολύ βάθος
Δεν ξέρω τι να πω
φοβερό πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι
Εξαιρετικό διασκεδαστικό παιχνίδι με ελάχιστη απαιτούμενη παρακολούθηση διαφημίσεων. Μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο 30-35. Τότε είναι σχεδόν αδύνατο να προχωρήσετε ακόμη και με πλήρεις αναβαθμίσεις, εκτός και αν αγοράσετε το επόμενο πλοίο για περίπου 10 $. Αδιάντροπη αρπαγή μετρητών κρυμμένη σε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι.
Η καμπύλη δυσκολίας είναι πολύ απότομη και έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να πληρώσετε. Διαφημίσεις παντού. Μερικοί όντως εξαφανίζονται αν τους δώσετε χρήματα, αλλά για να φτάσετε οπουδήποτε πρέπει να δείτε διαφημίσεις ή να επενδύσετε διπλάσιο χρόνο. Παρόλα αυτά, τα επίπεδα πάνω από το 60 γίνονται εξωπραγματικά και μπορώ να αποδώσω τη νίκη μόνο στην τυφλή τύχη. Δεν μπορώ καν να δω μερικά από τα πράγματα να με χτυπούν τώρα. είναι τόσο γρήγορο. Μεγάλη σπατάλη μερικών εβδομάδων, αλλά η αξία επανάληψης φθείρεται γρήγορα.
Attack the Block: Shoot'em Up Arcade friy
Υπέροχο παιχνίδι για να χάσετε λίγο χρόνο.. Κάπως σαν το παλιό παιχνίδι galaga που ανακατεύεται με αστεροειδείς... Ακόμα μαθαίνετε όλα τα power-ups και οτιδήποτε άλλο, αλλά θα είναι διασκεδαστικό να το κάνετε!!
οι διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ. ειδικά η διαφήμιση του παιχνιδιού ελεύθερου σκοπευτή έπαιζε on loop τι διάολο!! αυτό το παιχνίδι με νευρίασε
Block Puzzle Réflexion uyrx
Δεν μπορώ να επιστρέψω στον προηγούμενο χάρτη για να καλλιεργήσω περισσότερα υλικά.
Παγώνει στο lvl 35 όταν ξυλοκοπείται το αφεντικό. Διορθώθηκε ευχαριστώ
Μου αρέσει το αφεντικό στο παιχνίδι εκεί διαφορετικά είναι το ίδιο πράγμα απλά διαφορετικά χρώματα Μου αρέσει αν κάνεις πέτρες λίγο διαφορετικά μεταξύ τους.
Δεν μου αρέσει καθόλου. Τα βίντεο δεν λειτουργούν ποτέ για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι κοστίζει μια περιουσία για την αναβάθμιση και κατά την αναβάθμιση του πλοίου δεν βλέπω καμία διαφορά. Επίσης, τα επίπεδα ξεκινούν με τρόπο νηστείας για το πλοίο και τις σφαίρες, υπό την προϋπόθεση ότι θα πεθάνετε κάθε φορά. Υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια όπως αυτό εκεί έξω, προτείνω ένα άλλο παιχνίδι.
Διασκεδαστικό μέχρι στιγμής, ελάχιστες διαφημίσεις
Πρέπει να διαγραφεί. Ήταν διασκεδαστικό. Αλλά στο επίπεδο 94 εδώ και μια εβδομάδα. Το να ανεβάσω τεχνητά τη δυσκολία ακριβώς πριν από μια αναβάθμιση πλοίου, σε μια προσπάθεια να με αναγκάσουν να ΠΛΗΡΩΣΩ για την πρώιμη αναβάθμιση, όταν έχω παρακολουθήσει δέκα χιλιάδες διαφημίσεις για να φτάσω εδώ... είναι μια απαίσια κίνηση.
Εύκολο στον έλεγχο και διασκεδαστικό. Όχι πάρα πολλές διαφημίσεις.
ήταν διασκεδαστικός σουτέρ. Η τελευταία ενημέρωση έχει διαφημιστικό banner που καλύπτει μέρος του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. κουτσός. απεγκατάσταση
φοβερό παιχνίδι, αλλά γιατί αφαιρείτε τη λειτουργία αναβίωσης και τα διπλά νομίσματα από την παρακολούθηση βίντεο;Λατρεύω τα έντονα χρώματα και τη μουσική. Ωραίο εύκολο παιχνίδι.